EPDM gaat enorm lang mee

Dakwerken Beets - Lummen - Epdm

Dakwerken Beets gebruikt onder andere EPDM in Lummen en omgeving voor het afdichten en herstellen van platte daken. EPDM is een synthetisch product dat gekenmerkt wordt door een lange levensduur (minstens 50 jaar).

Het is ook goed bestand is tegen temperatuurschommelingen, water en uv-stralen. Daarom leent het zich uitstekend tot het waterdicht maken van platte daken. En dat met een minimum aan onderhoud. Bijkomend voordeel is dat EPDM volledig recycleerbaar is.

Herstellingen en renovaties

Voor het afwerken van de platte daken van haar klanten kiest Dakwerken Beets voor de EPDM-oplossingen van Firestone, Master Systems en Resitrix. Stuk voor stuk professionele, kwalitatieve merken die heel wat mogelijkheden bieden, zodat wij in elk situatie de beste producten kunnen gebruiken.

EPDM kan bovenop alle soorten bestaande dakbedekking worden aangebracht. Ideaal dus bij herstellingen en renovatieprojecten. Er kan ook koud gelijmd worden, zonder het gebruik van een open vlam. EPDM is licht qua gewicht en makkelijk aan te brengen. Als dit de voorkeur van de klant of architect uitdraagt, kunnen wij evenwel ook werken met roofing of pvc.

Neem even contact met ons op

Neem gerust contact met Dakwerken Beets op als u nog vragen heeft over EPDM of een gratis offerte wenst aan te vragen. Wij staan steeds klaar om u verder te helpen met uw waterdicht dak.