Roofing van de allerbeste merken

Dakwerken Beets - Lummen - Roofing

Roofing wordt al lang gebruikt als traditionele dakbedekking in België, maar de kwaliteit is de afgelopen decennia enorm verbeterd. Een van de materialen die Dakwerken Beets gebruikt voor het afdichten van platte daken, is dan ook roofing in Lummen en omgeving.

Wij vertrouwen op de kwalitatieve merken Atab, Derbigum (Eco-solution) en Soprema. De huidige generatie roofing wordt gewapend met kunststofvezels en gaat lang mee. Bovendien gaat het om milieuvriendelijke producten.

Levensduur van 45 jaar

Zo heeft de roofing van Derbigum een levensduur van 45 jaar en maakt de fabrikant grotendeels gebruik van gerecycleerde materialen. Bij de productie van hun dakbedekking wordt bovendien gebruik gemaakt van groene stroom.

Door te werken met professionele kwaliteitsmerken en deze volledig af te stemmen op de wensen van de klant en architect, komen we tot het beste eindresultaat: een duurzaam, waterdicht dak dat u voor lange tijd zekerheid zal bieden. Ook voor het herstellen en waterdicht maken van bestaande daken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Stel ons uw vragen

U kan Dakwerken Beets steeds contacteren voor meer informatie over roofing of een gratis prijsofferte voor uw waterdicht dak. Wij staan klaar om u te helpen.