Pvc-dak biedt talrijke voordelen

Dakwerken Beets - Lummen - Pvc

Pvc-dakbedekkingen bieden heel wat voordelen: ze zijn brandveilig, heel onderhoudsvriendelijk en het gaat om licht materiaal, dat toch goed bestand is tegen onder andere uv-stralen. Daarom kunnen wij hier ook voor zorgen.

Gebruik van kwaliteitsmerken

Voor het realiseren van uw pvc-dak in Lummen en omgeving vertrouwt Dakwerken Beets op de kwaliteitsmerken Eco-solutions (van Derbigum), die witte en zwarte pvc-daken aanbieden die vervaardigd werden op basis van gerecycleerd materiaal en plantaardige olieën. Deze duurzame kwaliteitsmembramen garanderen een lange levensduur en een uitstekende waterbestendigheid.

Daarnaast werken we ook met de kwalitatieve dakmembramen van Monarplan, die bestaan uit plastische pvc en die een goede stabiliteit bieden, en de synthetische dakbedekking van het merk Flag (van Soprema). Deze bieden een grote flexibiliteit en breukrek en zijn mede dankzij hun perfecte lasbaarheid ook uitermate geschikt voor complexe structuren.

Contacteer ons snel

Contacteer Dakwerken Beets in Lummen  gerust indien u nog vragen heeft over onze pvc-daken of een vrijblijvende offerte wenst voor het realiseren van uw waterdicht dak.